50+ zzp'ers gingen je voor!    /    Ervaren coaches leren je business-changing skills.
50+ zzp'ers gingen je voor!    /    Ervaren coaches leren je business-changing skills.
50+ zzp'ers gingen je voor!    /    Ervaren coaches leren je business-changing skills.
50+ zzp'ers gingen je voor!    /    Ervaren coaches leren je business-changing skills.
50+ zzp'ers gingen je voor!    /    Ervaren coaches leren je business-changing skills.
50+ zzp'ers gingen je voor!    /    Ervaren coaches leren je business-changing skills.

Jouw Netflix voor persoonlijke groei

Je hebt jaren geïnvesteerd in een opleiding en staat in de startblokken van je carrière. Dit is jouw moment om te shinen, maar waarom voelt het dan niet zo? Door de eindeloze stroom aan kansen en mogelijkheden bevries je, maar stilstaan is geen optie. Op social media lijkt iedereen ten slotte een succesvol en gelukkig leven te leiden. Lukt jou dat niet? Dan ligt het toch echt aan jezelf. 

Niets is minder waar. Maar liefst 1 op de 4 young professionals geeft aan ontevreden te zijn over hun werk en/of leven. De wereld verandert dan ook in een razend tempo, maar jouw traditionele opleiding heeft je hier niet op voorbereid. Hierdoor loop je nu letterlijk achter de feiten aan. Je kent immers alle hoofdsteden van landen uit je hoofd, de geschiedenis en de stelling van pythagoras. Maar veel van de onderwerpen en vaardigheden die uiteindelijk écht de kwaliteit van je leven bepalen, zijn nooit aan bod gekomen. 

Als persoonlijk ontwikkelingsplatform voor young professionals coachen wij je in de belangrijkste fase van je leven. Succesvolle ondernemers en experts leren je de lifeskills die je niet op school leert. Op dit ijzersterke fundament bouw jij wél de rest van je leven verder.

Ontdek jouw passie en talenten, waardoor je vanuit rust en zelfvertrouwen keuzes maakt.
Transformeer uitstelgedrag naar daadkracht.
Ontwikkel meer zelfvertrouwen en leer omgaan met angst en twijfel.
Leer om dagelijks geluk te ervaren, onafhankelijk de omstandigheden.

50+ zzp'ers gingen je voor

De race van mijn leven

Het voelde alsof ik ongetraind en geblinddoekt een Formule 1-auto bestuurde. Mijn race van het mbo naar een universitaire master Business Law kwam genadeloos tot stilstand met een crash in de vangrail. Een oorverdovende stilte volgde. Minimaal 10 uur per dag zwoegen in de kantoortuin van een groot advocatenkantoor, ver afgedreven van mijn passie leidde me rechtstreeks de afgrond van een burn-out in. 

Daar zat ik dan. Weer thuis bij mijn ouders op de bank in Limburg. De luchtbel van een voor de buitenwereld ‘perfect leven’ was bruut doorprikt en ik werd met mijn neus op de feiten gedrukt: het roer moest en ging om. Jarenlang handelde ik vanuit mijn hoofd en schakelde ik mijn gevoel uit. Ik liet me leiden door waarvan ik rationeel dacht wat het beste was, in plaats van mijn gevoel te volgen.

Nieuwe ronde, nieuwe kansen. Ik deed mijn blinddoek af, ontwikkelde mezelf niet alleen als professional maar ook als persoon en ging leven naar mijn gevoel. Tien gelukkige jaren en verschillende winstgevende ondernemingen in de muziekindustrie volgen.

Sander Timmermans

Founder The Next Step

Hoe werkt The Next Step?

Leren: verbeter je leven met behulp van de beste coaches en programma's.

Als getalenteerde young professional verdien jij het beste. Daarom doen we bij The Next Step beroep op ons indrukwekkende netwerk. Zo krijg je als deelnemer toegang tot de kennis en ervaring van coaches die normaliter onbereikbaar zijn. Daarnaast zijn de programma's niet alleen van het hoogste niveau, maar wordt je er ook in meegezogen alsof je naar je favoriete serie kijkt. Zo wordt leren iets om naar uit te kijken.

Verbinden: wordt onderdeel van een community die je ondersteunt én inspireert

Persoonlijk groeien doe je samen. Uit onderzoek blijkt dat een hechte community met gelijkgestemden je slagingskans met 20% verhoogt. Daarnaast maak je connecties voor het leven en wordt leren veel leuker.

Transformeren: leer skills die een leven lang meegaan.

De skills die je hier leert zijn life-changing, draag je een leven lang met je mee én kun jij weer doorgeven. Als persoonlijke ontwikkelingsplatform geven we je alle handvatten voor een gelukkig, gezond en welvarend leven. Zowel zakelijk als privé.

What's your next step?

Bekijk nu ons programma aanbod en meld je direct aan! In de toekomst zullen er nieuwe programma's aan het aanbod worden toegevoegd.